top of page

DERİ ÜRÜNLERİN BAKIMI


deri ürün bakımı

Deri ürünlerin bakımı çok basit olmakla birlikte dikkat edilmesi gereken konulardan bir tanesidir. Deri çanta, cüzdan, kıyafet, mobilya ve daha bir çok alanda kullandığımız bu ürünler asırlardır hayatımızın bir parçasıdır. Aşağıda belirttiğimiz konular deri bakımında ve restore etmek istediğiniz deri ürünlerde size yardımcı olabilir.


1) Deri ürünlerinizi güneşte uzun süre bırakmayın. Uzun süre güneşte bırakılan deri bir çok ürün gibi güneş ışınları yüzünden sararma ve deforme olmaktadır.


2) Su ve yağmurdan koruyun. Deri ürünler uzun sure su altında kaldığı zaman lekelenme mevcut olmaktadır. Bu yüzden bu ürünlerin su ile temasını mümkün olduğunca engellenmesi gerekmektedir.



3) Uzun süre kullanılan deri ürünlerde kuruma gözükmektedir. Bu kurumayı engellemek ve kurumuş ürünleri canlandırmak için balmumu esanslı waxlar veya renksiz el kremi kullana bilirsiniz. Temiz bir bez üzerine az miktarda krem sürüp dairesel hareklerile deri üzerine uygulayınız. Bizden aldığınız her ürünün yanında bal mumu esanslı deri bakım kremi hediye etmekteyiz.



4) Deri ürünlerin tozunu almak için hafif nemli bez veya pamuk kullana bilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken ise asla kolanyalı mendil ve alkol kullanmayınız. Kimyasal ürünler doğal tabaklanmış deri ürünlerin bozmaktadır.


5) Deri ürünlerde hava alan bir yapıya sahip gözenekler mevcuttur. Bu yüzden deri ürünlerinizi bol bol havalandırıp havasız ortamlarda muhafaza etmeyiniz.


Ana sayfaya ve alışverişe devam etmek için tıklayınız.



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page